Butași Viță-de-vie

Soiuri de Masă - Butași Italia

05. italia

Butași Viță de vie nobilă pentru struguri albi de masă italia

Prețuri:

  •  7 lei/butaș – pentru comenzi de minim 500 de fire; 
  •  8 lei/butaș – pentru comenzi între  10 și 500 de fire;     

Alege butași certificați și omologați de la o firmă de încredere și cu experiență.
Garantăm că ceea ce comandați este ceea ce primiți!

Despre soiul italia

Descriere: Vița de vie Italia este un arbust cu rădăcini bine dezvoltate care pot atinge lungimi de circa 10 metri. Tulpină principală se îngroașă în timp și formează un mic trunchi cu aspect răsucit ce este acoperit de o scoarță fină.

Fiziologie: Tulpina principală formează ramificații ce au aspectul unor corzi cu lungimi diferite, frunzele sunt lobate și după mărimea și formă lor se poate identifica soiul cultivat. Florile formează inflorescențe, care se transformă în fructe grupate pe ciorchine de diferite culori în funcție de soiul cultivat.

Vița de vie Italia se cultivă pentru strugurii de masă, roșii, roz sau albi, sau pentru strugurii de vin care la rândul lor au culori diferite. Principalele soiuri pentru producerea vinurilor sunt.Pentru realizarea unei mici plantații pe rânduri acestea trebuie să fie orientate de la nord la sud cu o bună expoziție la soare . Spațiul între rânduri trebuie să fie de 2,5 metri pentru a permite accesul ușor la efectuarea lucrărilor de întreținere. Lucrările pregatitore plantări butasilor viței de vie Italia constau în nivelarea terenului, arăt sau săpat adânc, 35-40 de centimetri sau dacă e posibil chiar și mai mult , fertilizare abundență cu gunoi de grajd bine măturat, circa 400 de kilograme pentru 100 de metri pătrați, încorporat în sol la săpat. Toamna spre sfârșitul lunii octombrie după ce terenul e bine pregătit se pot trasă punctele de plantare (pichetarea) și se poate trece la plantarea butașilor de vită de vie Italia . Butașii trebuie să aibă rădăcinile formate și eventual să fie altoiți.

Pentru comenzi

-Butași Viță-de-vie BUZău-

Motive ca să ne alegi

Soi certificat
15%
Soi Omologat
30%
Din zona viticolă Breaza - Pietroasele
45%
Altoire Profesională
60%
Certitudinea primirii soiului ales
75%
Plante sănatoase și viguroase
90%
Livrare rapidă oriunde în țară
100%