Butași Viță-de-vie

Soiuri de Masă - Butași FUZ-Ali

01. Afuz Ali

Butași Viță de vie pentru struguri albi de masă Afuz Ali

Prețuri:

  •  7 lei/butaș – pentru comenzi peste 500 de fire; 
  •  8 lei/butaș – pentru comenzi între  10 și 500 de fire;         

Alege butași certificați și omologați de la o firmă de încredere și cu experiență.
Garantăm că ceea ce comandați este ceea ce primiți!

Despre soiul Fuz Ali

Denumiri alternative:  sin. Regina, Actoni Maceron, Aleppo, Bolgar, Razachie de Dealu Mare, Furma, Regina di Puglia, Regina Bianca, Rozaki, Uvp Regina, Kasaburnu, Hafiz Ali, Dathier de Beyrouth, Caraburnu, Raisin de Constantinople, Rozaky, Rozaki, Rosaki, Bolgar, Roseti, Kerino, etc.

Caracteristică Principală: Struguri din soiul Afuz Ali sunt renumiți pentru că se pot păstra în condiții de refrigerare speciale pe perioade de 5-6luni.

Fiziologie: Este un soi cu vigoare foarte mare, cu corzi puține semi-erecte, de culoare brun-gălbuie. Internodurile sunt lungi, mugurii mari, glabrii. Frunzele au mărimea mijlocie-mare, verzi deschise. Strugurii sunt foarte mari, cu boabele dispuse rar pe ciorchine. Boabele sunt foarte mari, ovale, galben-verzui, pe partea însorită apare rugină, brumate, cu coaja groasă, dar fragedă. Pulpa este crocantă!

Valoare de cultură: Este un soi cu perioada de vegetație lungă, cu maturare târzie. În anii favorabili strugurii se coc la sfârșit de septembrie, început de octombrie. Produce mai puțini ciorchini, însă aceștia sunt foarte mari, adesea atingând chiar și un 1 kg. Este rezistent la secetă, dar foarte sensibil la îngheț. Boabele nu putrezesc.

Pentru comenzi

-Butași Viță-de-vie BUZău-

Motive ca să ne alegi

Soi certificat
15%
Soi Omologat
30%
Din zona viticolă Breaza - Pietroasele
45%
Altoire Profesională
60%
Certitudinea primirii soiului ales
75%
Plante sănatoase și viguroase
90%
Livrare rapidă oriunde în țară
100%