Butași Viță-de-vie

Soiuri de Masă - Butași Cardinal

02. Cardinal

Butași Viță de vie nobilă pentru struguri de cardinal

Prețuri:

  •  7 lei/butaș – pentru comenzi de minim 500 de fire; 
  •  8 lei/butaș – pentru comenzi între  10 și 500 de fire;     

Alege butași certificați și omologați de la o firmă de încredere și cu experiență.
Garantăm că ceea ce comandați este ceea ce primiți!

Despre soiul Cardinal

Caracteristică Principală: Struguri din soiul de viță de vie nobilă Cardinal ajung la maturare devreme și au un bob mare.

Origine: Soiul a fost obținut în 1939, de către Elmer Snyder de la Horticultural Field Station of Fresno, California fiind rezultat din încrucișarea soiurilor Flame Seedless și Ribier. În Statele Unite ale Americii, Bulgaria, Croația, Franța, Italia, România și Spania struguri este folosit ca struguri de masă tipic pentru a mânca și de a face stafide. În Thailanda și Vietnam, este utilizat pe scară largă în producția de vin.

Fiziologie: Este un soi de struguri de masă cu termen timpuriu de coacere. Este foarte răspîndit în țările Europei de Sud și Est. Are strugurii de o lungime de 19-28 cm, de o formă cilindro-conică. Densitatea boabelor: dispersată. Pedunculul ciorchinelui este lungă (6-8 cm); verde. Masa strugurelui: 340-510 g. Boabele sunt foarte mari (lungimea: 21-29 mm; lățimea: 18-23 mm), rotund ovale sau ovale, de culoare roșie-violetă, acoperite cu pruină fumurie. Masa a 100 bobițe: 800-1100 g. Pielița densă, dar ușor comestibilă. Pulpa este suculent-cărnoasă, crocantă. În bobițe sunt 2-4 semințe mari. Gustul strugurilor este plăcut, cu un aromat slab tămîios.

Pentru comenzi

-Butași Viță-de-vie BUZău-

Motive ca să ne alegi

Soi certificat
15%
Soi Omologat
30%
Din zona viticolă Breaza - Pietroasele
45%
Altoire Profesională
60%
Certitudinea primirii soiului ales
75%
Plante sănatoase și viguroase
90%
Livrare rapidă oriunde în țară
100%